Totaal Balans

Totaal Balans, één van de technieken die ik inzet voor je gezondheid, helpt met behulp van natuurlijke middelen om je lichaam, geest en energetisch lichaam in balans te brengen en zo bij te dragen aan een gezond en vitaal leven. Dat betekent dat er aandacht is voor alle niveaus.

De term ‘energetisch’ omvat alles wat met (levens) energie te maken heeft en hoe je daar mee om gaat. Je eigen, persoonlijke energiepatroon ontstaat bij de conceptie en ontwikkelt zich je hele leven lang verder. Als er door bijzondere gebeurtenissen in je energiehuishouding problemen ontstaan of blokkades optreden, krijg je klachten. Door energieblokkades op te ruimen, komt de levensenergie weer in balans en zullen de fysieke en emotionele klachten verdwijnen of afnemen. Er komt weer ruimte en energie voor groei.
Totaal Balans onderscheidt zich van andere therapieën omdat het verschillende therapie- en behandelmethoden kan combineren, op basis van kinesiologie: een techniek waarmee snel te onderzoeken is of een bepaalde behandeling goed aansluit bij je eigen energiesysteem.