Symboliek, de ooievaar

Na 2 intensieve maar absoluut verrijkende studiedagen Conceptual Feng Shui, sta ik me vandaag toe om het even rustig aan te doen. Even alle informatie laten bezinken en verwerken.

En terwijl ik buiten een kopje koffie drink zie ik in één keer een zwerm grote vogels in een thermiek rondzwevend op me afkomen.

Verbazend over de grootte kijk ik nog eens goed en zie dat het ooievaars zijn! Wat een gracieuze onhoorbare beweging in de lucht! Mijn hart maakt een sprongetje van vreugde, hoe mooi! Ik ben er even helemaal stil en ontroert van en laat het moment goed in me doorwerken. Zo plots als ze er waren, zo ineens zijn ze weer verdwenen. Ze laten zich meevoeren in de thermiek waar ze zich in bevinden. Volgen zwevend en spelend hun weg…

Reflecterend is de vraag aan mijzelf, hoe kan ik al zwevend en spelend de stroom van mijn leven volgen. Kan ik me overgeven aan de stroom van en in mijn leven.

Diezelfde vraag stel ik aan jou!

Kun jij de stroom in jouw leven vrij volgen, zonder schuldgevoel naar jezelf of anderen. Laat jij je sturen door wat er jou ooit geleerd en gezegd is, ook als het diep van binnen niet past bij jouw innerlijke stroom en waarden. Durf jij te onderzoeken wie jij in het diepst van jou kern bent. Durf jij je al zwevend en spelend over te geven aan de thermiek, de stroom van jouw leven? Geeft jouw lichaam je signalen dat je tegen je stroom ingaat. Wat heb jij nodig om de omslag te kunnen maken?

Kijk om je heen, wie heeft voor jou het beste passende antwoord? Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan contact met me op!

Ik vertel je graag mijn mogelijkheden…