JOEHOE!!!

JOEHOE!!!

In mijn tienerjaren was dat een kreet die mijn buurvrouwen onder elkaar gebruikten als het gelukt was om alle was gewassen, gestreken, gevouwen en IN de kast hadden hangen!

In alle jaren dat ik in mijn eigen huishouden bezig ben, kan ik me niet echt herinneren dat dat helemaal gelukt is ðŸ™ˆ

Hoewel mijn kleding in de kast wel echt netjes gewassen, gestreken en gevouwen is. Zelfs op kleur hangt en op soort gesorteerd op nette stapeltjes gevouwen. (Opvouwen met een plankje, mooie stapeltjes ðŸ˜Š) Ik heb een textiel opleiding gedaan (lang geleden) en in kledingwinkels gewerkt. Als kind vond ik het al leuk om in een kledingwinkel te sorteren. Bij Peek & Cloppenburg in de Burchtstraat in Nijmegen de herenshirts op maat leggen, dat soort dingen.

Perfectionisme? Ja kan, maar ik vind dat dus echt leuk. Dingen verzamelen, uitsorteren en bij elkaar zoeken. Waar gaat dit verhaal nu naar toe?

Ik ben vorig jaar de opleiding Conceptual Feng Shui begonnen, waar Nine Star Ki een belangrijk onderdeel van is. En daar krijg ik steeds meer inzicht in de patronen die bij mij horen. Alle patronen hebben een zon- en uiteraard een schaduwzijde. En ook die schaduwzijde mag je aankijken.

Die van mij is ‘verzamelen’ en als je een zeer brede interesse hebt, kan dat dus uit de klauwen lopen.

Dát is gelukt! De was netjes gewassen, gestreken en gevouwen en allemaal in de kast niet, dat laat ik los, ik hou het bij… 

Conceptual Feng Shui is meer dan je meubels op een manier in de ruimte plaatsen, het is jezelf aankijken en de ruimte om je heen. Wat heb jij nodig om daarmee in harmonie te zijn, zodat je er energie van krijgt. Een plaats om je te koesteren en waar je kunt opladen.

Leven vanuit jouw persoonlijke kracht!

Jouw gezondheid, je persoonlijke ontwikkeling en nu dus 3-dimensionaal je huis, alles in harmonie.

Verbeter de wereld en begin met jezelf, zei mijn moeder vroeger… mooie titel voor een volgend blog.