Geslaagd!

Helemaal in mijn element!

Gister mocht ik in het gezelschap van een mooie groep van mede-studenten, nu collega’s  (!) het diploma Conceptual Feng Shui in ontvangst nemen! Voor mij persoonlijk een transformerende en prachtige reis waar veel van mijn nieuwsgierigheid weer een plaats heeft mogen krijgen!

En nog belangrijker weer een stap gemaakt in het verder begeleiden van mijn cliënten. Naast het therapeutische werk wat ik al een aantal jaar doe (25+ jaar) kan de begeleiding nog verder reiken… tot in je huis!

Feng Shui is een manier om je huis, je thuis ondersteunend te laten zijn aan jouw proces. Men zegt weleens…

‘Ik heb een steen verlegd in een rivier op aarde. Het water gaat er anders dan voorheen.’ (De steen – Bram Vermeulen)

Zo is het ook met jou, wanneer je met een klacht komt en een veranderingsproces begint, is het daarna nooit meer (helemaal) hetzelfde. Verander je je voeding, bewegingspatroon, je leefstijl, dan veranderen je biochemische processen in je lichaam, waardoor jij verandert.

Verander je iets in je huis, dan verandert er iets in het gevoel in je huis! Denk aan de invloed van een verse bos bloemen ten opzichte van een verdorde bos in ondertussen stinkend water…

Zo ook het schoonmaken en reinigen van je huis. Daar begint telkens weer een kleine verandering die we soms bijna automatisch en vaak routinematig uitvoeren.

Maar hoe zou het zijn als je huis je draagt en ondersteund bij het verwerken van traumatische processen?

Of dat je je werkelijk veilig en geborgen voelt in je huis?

Dat de chaos die in je hoofd ontstaan is, weer rust en ordening krijgt?

Slapen en uitgerust opstaan tot de dagelijkse werkelijkheid horen?

Zo maar wat vragen, waar je huis je bij kan ondersteunen en waar Feng Shui bij kan helpen om zichtbaar te maken wat je huis je als het ware ‘verteld’!

Voor mij een logische stap om dieper op in te gaan en waar je nu bij mij voor terecht kan!

Lekker in je vel!

Lekker in je huis!

Lekker in je leven!

Kort gezegd helemaal in je element!